Persze a házi krémes, tejszínes fagyik és jégkrémek a világ legszuperebb nyári desszertjei, de ha kicsit egészségesebb vonalat szeretnénk követni, akkor friss gyümölcspüréből is lehet ilyet készíteni. Kapjatok elő pár jégkrémformát és a kedvenc gyümölcseiteket, és préselésre, plusz fagyasztásra fel!
Mindegyik gyümölcsöt külön-külön leturmixoljuk egy kevés víz hozzáadásával (ne legyen híg). Ha nem elég édesek a gyümölcsök, nyugodtan rakhattok hozzájuk kevés porcukrot. A gyümölcspüréket átpasszírozhatjuk, ha nem szeretnénk apró magokat vagy rostokat a jégkrémbe. Jégkrémformákban elosztjuk először a málnás részt, bedobjuk 10-15 percre a fagyasztóba, majd megismételjük a kivis, majd a mangós résszel is (köztük is mindig hűtünk egyet).
Ekkor már a pálcikákat is beleállítjuk a jégkrémekbe, és teljesen kifagyasztjuk. Mikor megfagytak, pár másodpercre forró víz alá tartjuk őket, így könnyen kivehetők lesznek majd a formákból.
Ha tetszett a szivárvány-jégkrém receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Egy séfszobában szeretnék megmutatni azt a tudást, amit az elmúlt években felhalmoztak
A receptek mentéséhez, illetve a hozzávalók növeléséhez és csökkentéséhez be kell lépned az oldalra, vagy regisztrálnod kell, ha még nem hoztál létre profilt.
Ha a Bejelentkezés Facebookkal gombra kattintasz, és még nem vagy Street Kitchen felhasználó, rendszerünk regisztrálni fog, Te pedig ezzel elfogadod a Street Kitchen szerződéses feltételeit és adatvédelmi szabályzatát.
Hozzáadom a bevásárlólistámhoz.
Válassz az eddigi listáid közül, vagy hozz létre újat, hogy hozzáadd a/az
receptet egy összesített bevásárló listához.