Ha vegánok vagytok, akkor mindenképp próbáljátok ki ezt a hűsítő, gyümölcsös édességet! Ha pedig nem vagytok azok, és szeretnétek igazi, zsíros fagyit enni, csak simán cseréljétek le 3,5 %-os tejre és görög joghurtra a hozzávalókat!
A ribizlis joghurtfagyi elkészítése nem egy extrém bonyolult történet, majd ti is meglátjátok. A hozzávalókat egy késes aprítóban vagy turmixgépben alaposan lezúzzuk, egy magasabb falú tálba kanalazzuk, és fagyasztóba rakjuk. 30 percenként habverővel áttörjük, hogy ne alakulhassanak ki benne nagyobb jégkristályok, és így krémesebb fagyit kapjunk végeredményül. Persze ha van egy fagyigépünk, azzal még egyszerűbben elkészíthetjük. 😀
Ha tetszett a vegán ribizlis joghurtfagyi receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Egy séfszobában szeretnék megmutatni azt a tudást, amit az elmúlt években felhalmoztak
A receptek mentéséhez, illetve a hozzávalók növeléséhez és csökkentéséhez be kell lépned az oldalra, vagy regisztrálnod kell, ha még nem hoztál létre profilt.
Ha a Bejelentkezés Facebookkal gombra kattintasz, és még nem vagy Street Kitchen felhasználó, rendszerünk regisztrálni fog, Te pedig ezzel elfogadod a Street Kitchen szerződéses feltételeit és adatvédelmi szabályzatát.
Hozzáadom a bevásárlólistámhoz.
Válassz az eddigi listáid közül, vagy hozz létre újat, hogy hozzáadd a/az
receptet egy összesített bevásárló listához.