Hirdetés

Szilveszteri lencsesaláta

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Eléggé össze voltam törve" – így állt talpra Szabó Zsófia, miután hat hónapos terhesen elhagyta kislányának édesapja

Kismamaként egyedülállóvá válni az egyik, ha nem a legnagyobb félelme minden várandós nőnek. Szabó Zsófia, vagy ahogyan talán még többen ismerik, VV Zsófi élete legcsodálatosabb időszakában, hat hónapos várandósan maradt egyedül. Az anyává válás határtalan boldogsága és az ijesztő, óriási kérdőjel, hogy mi lesz így- egyszerre volt jelen az életében. Hogyan küzdött nap mint nap a kiegyensúlyozott életért Zsófi? És hogyan változtatta meg őt ez az élethelyzet? – mindez kiderül a Fókusz riportjából.

Nézz be Istenes Bencével és segítőivel a Tippelj és vidd el! kulisszái mögé

Egy kis smink, hajigazítás, és már indulhat is a felvétel. Miközben végigkövettük Istenes Bencét a vetélkedő kulisszái mögött, segítői elmagyarázták a Tippelj és vidd el! legfontosabb szabályait, és a stúdióban is szétnéztünk velük.

Ki a felelős annak az amerikai férfinak a haláláért, aki egy hajóról a Dunába ugrott? – Az áldozat szülei Budapestre jöttek a válaszokért

Játéknak indult, tragédia lett belőle. A Los Angeles-i férfi két hete fogadásból ugrott a Dunába, amikor barátaival sétahajózáson vettek részt. Hiába volt jó úszó, a sodrás magával ragadta, és a vízbe fulladt. Szülei a történtek után azonnal Budapestre utaztak és ügyvédet fogadtak, mert szerintük ha a hajó személyzete másképp cselekszik, a fiúk még ma is élne. 

Laptop a gyerekeknek, csengő helyett zene és mosolygós tanárok – egyre több magyar gyerek tanul osztrák iskolákban

Modern felszerelések, mosolygó tanárok és diákok, gördeszkapark az udvaron és minden tanulónak saját laptop. A Fókusz stábja az ausztriai Oberwartban, azaz Felsőőrön forgatott, ahol nemcsak a diákok élete teljesen más, mint a magyar társaiké, hanem a tanárlét is. Ott egy pedagógus 1 millió forintnál is többet kereshet, és az oktatás minősége is különbözik attól, amit Magyarországon tapasztalni. A cél Ausztriában ugyanis nem a lexikális tudás átadása, hanem, hogy a gyerekek sikeresen boldoguljanak az életben. 

Horváth Éva nyaralni jött Magyarországra

Alig érkeztek meg Baliról, Horváth Éva első útja a repülőtérről kis túlzással egyből a piacra vezetett, hogy beszerezze azokat az ételeket, amik már nagyon hiányoztak neki. Éva és családja 2022 januárjában hagyta el az országot és Balin kezdtek új életet. Most, ahogy ő fogalmaz, nyaralni jöttek Magyarországra és bár felröppentek a hírek, hogy örökre hazatérnek, szó sincs erről. Éva saját kertjükben mesélt arról, milyen a kétlaki élet két gyerekkel, miért fontos számára, hogy a gyerekei ismerjék és szeressék a növényeket és állatokat, és hogyan mélyült el egyre jobban a jógázásban.

„Adél, remélem, figyelsz!” – Istenes Bence így magyarázza el, miért nem vette még feleségül Csobot Adélt

A Tippelj és vidd el! játékosa, Tímea 14 éve van együtt a párjával, házasságról azonban hallani sem akar, mert van egy elmélete, amit Istenes Bencével is megosztott. Úgy tűnt, hogy a műsorvezető is egyetért Tímeával, mert Csobot Adél figyelmébe ajánlotta a nő érvelését.

„Egy kolbász, egy sonka az már luxusélelmiszernek számít” – a magyar sztárokat is megviseli a brutális drágulás

Akkora az inflácó Magyarországon és annyira elfogyott az emberek tartaléka, hogy sokan tényleg elkezdtek jóval kevesebbet fogyasztani. Egy boltos szerint ma már ott tartunk, hogy a sonka és a kolbász is luxusélelmiszernek számít. Nincs olyan ember, akit ne érintene a drágulás, nem kivételek ez alól a hazai hírességek sem. Horváth Éva a 2000 forintos tejfölön döbbent meg, Járai Máté pedig a magas benzinárak miatt szívja a fogát. A színésznek korábban sosem kellett megnéznie a közértben az árakat, mára kénytelen körültekintőbben vásárolni. A magas árakra a legtöbben úgy reagáltak, hogy egyszerűen nem vettek meg annyi mindent.

Izgalmában majdnem szájon csókolta Istenes Bencét a Tippelj és vidd el! szerencsemalacos finalistája

Bár Edit a Cserélsz? játékban nem nyert, a keréknél mégis ő pörgette a legnagyobbat, így kerülhetett be a vetélkedő szerda esti fináléjába, ahova szerencsemalacát is magával vitte. A játékos 350 ezer forintot tévedhetett a TV fotel, az infraszauna és az elektromos roller árának megtippelésekor. Vajon szerencsét hozott neki kabalája? A videóból kiderül.

Ezeket láttad már?