Hozzávalók
- 300 ml tej
- 250 g kukoricaliszt
- 125 g liszt
- 2 tk só
- bors
- 2 tk sütőpor
- 100 g füstölt sajt
- 50 g parmezán
- 2 db tojás
- 80 g olvasztott vaj
Dupla sajtos kukoricakenyér
Hozzávalók
- 300 ml tej
- 250 g kukoricaliszt
- 125 g liszt
- 2 tk só
- bors
- 2 tk sütőpor
- 100 g füstölt sajt
- 50 g parmezán
- 2 db tojás
- 80 g olvasztott vaj
A liszteket, a sót, a borsot, a sütőport és a reszelt sajtokat összekeverjük. A tojást felverjük a tejjel, belecsorgatjuk az olvasztott vajat, majd összekeverjük a lisztes keverékkel. Sütőpapírral bélelt kenyérsütő formába öntjük, és 190 fokra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt megsütjük. Felszeletelve tálaljuk, de csak miután kihűlt, hogy ne morzsálódjon.
Ha tetszett a dupla sajtos kukoricakenyér receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!