Hirdetés

Dupla sajtos kukoricakenyér

Hozzávalók

1
normál kenyérsütő formához:
+
300 ml tej
250 g kukoricaliszt
125 g liszt
2 tk só
bors
2 tk sütőpor
100 g füstölt sajt
50 g parmezán
2 db tojás
80 g olvasztott vaj
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Dupla sajtos kukoricakenyér

Nagyon egyszerűen összedobható kenyér, ha már unjátok a klasszikusokat. A füstölt sajt csodás ízt ad az egésznek, nem érdemes kihagyni belőle.
Kipróbáltam, jóóó lett!
6
Hirdetés

Hozzávalók

1
normál kenyérsütő formához:
+
300 ml tej
250 g kukoricaliszt
125 g liszt
2 tk só
bors
2 tk sütőpor
100 g füstölt sajt
50 g parmezán
2 db tojás
80 g olvasztott vaj
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A liszteket, a sót, a borsot, a sütőport és a reszelt sajtokat összekeverjük. A tojást felverjük a tejjel, belecsorgatjuk az olvasztott vajat, majd összekeverjük a lisztes keverékkel. Sütőpapírral bélelt kenyérsütő formába öntjük, és 190 fokra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt megsütjük. Felszeletelve tálaljuk, de csak miután kihűlt, hogy ne morzsálódjon.

Dupla sajtos kukoricakenyér

Ha tetszett a dupla sajtos kukoricakenyér receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Ezeket is nézd meg:

Zablisztes banánkenyér

Tökmagos rozskenyér

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások