Hozzávalók
- 250 g liszt
- 1 tk sütőpor
- 2 ek porcukor
- 100 ml fehérbor
- 50 ml olaj
- 50 ml olívaolaj
- cukor a szóráshoz
Édes taralli
Hozzávalók
- 250 g liszt
- 1 tk sütőpor
- 2 ek porcukor
- 100 ml fehérbor
- 50 ml olaj
- 50 ml olívaolaj
- cukor a szóráshoz
A lisztet, a sütőport és a porcukrot összekeverjük egy tálban. Beleöntjük a bort és az olajat, majd összegyúrjuk. 15 percet lefedve hagyjuk állni. Kicsit átgyúrjuk és elfelezzük a tésztát. Ezután 32 egyenlő részre osztjuk.
Kb. 10 cm hosszú kis rudat formázunk belőle, amiből hurkot csinálunk, és egy sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk a kekszeket. Megszórjuk egy kevés porcukorral a tetejét, és 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg enyhén aranybarna színe nem lesz, és már keksz keménységű.
Ha tetszett az édes taralli receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!