Az otthoni, házi készítésű jégkrémnél kevesebb jó dolog van a világon. Azt rak bele az ember, amit szeretne, olyan formába teszi, ami neki tetszik, egyszóval a kreativitásunkra van bízva. Ebben a receptben most avokádó, banán és spenót került egy kis csoki mázzal megspékelve.
Az összes hozzávalót (az avokádót és banánt pucolva, darabolva) 4 órával az elkészítés előtt mélyhűtőbe tesszük. Kézi turmixgéppel összepürésítjük a fagyott avokádót és a banánt, majd hozzáadjuk a spenótot és az apróra vágott petrezselymet, jól összedolgozzuk. Szilikonos vagy műanyag jégkrémformába adagoljuk, belenyomjuk a pálcikát és 2-3 órára fagyasztóba tesszük.
Tipp: Ha nincsen szilikonos formánk, akkor kis papírpoharakba is tölthetjük, ugyanígy kifagyaszthatjuk, majd amikor meg szeretnénk enni, akkor hajszárítóval kicsit körbemelegítjük és simán kikapjuk a formából.
Egy séfszobában szeretnék megmutatni azt a tudást, amit az elmúlt években felhalmoztak
A receptek mentéséhez, illetve a hozzávalók növeléséhez és csökkentéséhez be kell lépned az oldalra, vagy regisztrálnod kell, ha még nem hoztál létre profilt.
Ha a Bejelentkezés Facebookkal gombra kattintasz, és még nem vagy Street Kitchen felhasználó, rendszerünk regisztrálni fog, Te pedig ezzel elfogadod a Street Kitchen szerződéses feltételeit és adatvédelmi szabályzatát.
Hozzáadom a bevásárlólistámhoz.
Válassz az eddigi listáid közül, vagy hozz létre újat, hogy hozzáadd a/az
receptet egy összesített bevásárló listához.