Hozzávalók
- 9 - 10 db kicsi grillkolbász
- 10 szelet bacon
- 2 db kisebb alma
- 1 fej lilahagyma
- 30 ml olaj
- só
- bors
- őrölt fahéj
- 4 - 5 rúd egész fahéj
Baconos mini kolbászok fahéjjal
Hozzávalók
- 9 - 10 db kicsi grillkolbász
- 10 szelet bacon
- 2 db kisebb alma
- 1 fej lilahagyma
- 30 ml olaj
- só
- bors
- őrölt fahéj
- 4 - 5 rúd egész fahéj
Fotó: Szilágyi NóriA grillkolbászokat beletekerjük a baconbe. A tepsit kikenjük az olajjal és belerakjuk a kolbászokat. Az almát megtisztítjuk (nem kötelező, a héjával sütve is finom), negyedeljük, kivágjuk a magházat és a kolbászok közé rakjuk. A lilahagymát megtisztítjuk, vastagabb szeletekre vágjuk és a kolbászok közé szórjuk. Picit borsozzuk, megszórjuk fahéjjal, beledobáljuk az egész fahéjrudakat és 175 fokos sütőben (kb. 20 perc alatt) készre sütjük őket.