Hirdetés

Bounty brownie

Hirdetés

Bounty brownie

Hirdetés

Tisztában vagyunk vele, hogy ez nem egy szuper egészséges desszert, sőt… de gondoljatok csak bele, hogy egy durván csokis alapon, lapul egy házi bounty réteg, amit lezár egy extra csokoládé tető!
Mi baj lehet ebből? Semmi! Próbáljátok ki!

Bounty brownie

Hozzávalók

A brownie alaphoz :

  • 100 g étcsokoládé
  • 100 g vaj
  • 30 g kakaópor
  • 150 g kristálycukor
  • 2 tojás
  • 70 g liszt

 A kókuszkrémhez:

  • 340 g cukrozott sűrített tej
  • 200 g kókuszreszelék

A csokoládé tetőhöz:

  • 100 g étcsokoládé
  • 80 g habtejszín

bunty_brownie.jpgElőször készítsük el a brownie alapot. Olvasszuk össze az étcsokoládét a vajjal, kézi habverővel keverjük hozzá a kakaóport, kristálycukrot, a tojásokat, végül a lisztet, majd öntsük sütőpapírral bélelt (20×20-as) formába és 180 fokon légkeveréses sütőben süssük 25 percig.

A krémhez a cukrozott sűrített tejet forgassuk össze a kókuszreszelékkel. Ha kihűlt a brownienk, akkor egyengessük el rajta a krémet. A tejszínt forraljuk fel, majd öntsük az étcsokoládéra, habverő segítségével keverjük csomómentesre, majd öntsük a kókuszkrém tetejére és tegyük hűtőbe 1-2 órára. Amint lehűlt a süteményünk, szedjük ki a formából és szeleteljük.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások