Hirdetés

Hozzávalók

4
személyre
+
1 db fonott kalács
4 ek mascarpone
1 db nagyobb banán
1 marék csokipasztilla
2 db tojás
50 ml tej
2 csipet barna cukor
Hirdetés

Bundás kalács banánnal és mascarponekrémmel

Perfekt ráérős reggeli ez a kaja és egyben egy fantasztikus desszertélmény is. Mascarponés krém, banánkarikák, csokicseppek, mindez egy bundás kalácsban! Ráadásul a végeredményt még egy kis juharsziruppal is megkoronázhatjátok és akkor már tényleg fejedelmi reggeliben lesz részetek!
Hirdetés

Hozzávalók

4
személyre
+
1 db fonott kalács
4 ek mascarpone
1 db nagyobb banán
1 marék csokipasztilla
2 db tojás
50 ml tej
2 csipet barna cukor

A kalácsokat felszeleteljük, mindegyiket megkenjük mascarponéval, rápakolunk pár szelet banánt és belenyomkodunk pár szem csokipasztillát. Összeborítjuk a kalácsokat, mint egy szendvicset. A tojásokat a barna cukorral és a tejjel összekeverjük.

Mindegyik “szendvicset” megforgatjuk a tojásban, majd egy serpenyőben kb egy kisujjnyi vastagságú forró olajban megsütjük a szendvicsek mindkét felét, mintha bundás kenyeret sütnénk. Fahéjas porcukorral és juharsziruppal tálaljuk.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások