Cherry Bubbles, avagy a meggyes-málnás prosecco koktél
Hozzáadás a receptjeimhez
A jó kis nyári főzőcskézések mellett még arra is jut időnk, hogy koktélrecepteken törjük a fejünket: ma Koroknai Klári prosecco alapú itala következik, ami a meggylétől, a friss málnától és persze a sok-sok jégtől válik egy igazán ütős és frissítő cuccá.
Egy nagyobb pohárba szórjuk a friss málnaszemeket, adunk hozzá egy kevés friss lime levet és felöntjük a prosecco felével. Kicsit összetörjük és megpakoljuk jéggel. Keverünk rajta egyet, mehet bele a meggylé, rátöltjük a presecco másik felét is és friss málnával kínáljuk.
A receptek mentéséhez, illetve a hozzávalók növeléséhez és csökkentéséhez be kell lépned az oldalra, vagy regisztrálnod kell, ha még nem hoztál létre profilt.
Ha a Bejelentkezés Facebookkal gombra kattintasz, és még nem vagy Street Kitchen felhasználó, rendszerünk regisztrálni fog, Te pedig ezzel elfogadod a Street Kitchen szerződéses feltételeit és adatvédelmi szabályzatát.
Hozzáadom a bevásárlólistámhoz.
Válassz az eddigi listáid közül, vagy hozz létre újat, hogy hozzáadd a/az
receptet egy összesített bevásárló listához.