Hirdetés

Hozzávalók

Hozzávalók
4
főre

Az édesburgonyához:

3 db édesburgonya
2 ek olívaolaj
só, bors
cayenne bors

A salsa szószhoz:

1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
3 db paradicsom
olívaolaj
só, bors
fél lime kifacsart leve
2 tk ketchup
chili

Az összeállításhoz:

1 db avokádó felszeletelve
8 db taco shell
salsa szósz
100 g leszűrt feketebab konzerv
150 g tejföl
sült édesburgonya
Hirdetés

Cuccos és színes édesburgonya taco

A címből már gondolhatjátok, hogy ez egy nagyon extra recept, pont olyan, amivel totálisan feldobhatjátok ezt az uncsi téli szürkeséget! Ezzel ellentétben azonban elég megúszós kaja lett, ugyanis mivel a taco shellek adottak voltak, csak egy brutál finom tölteléket kellett összedobnunk mellé, ami jelen esetben pikáns édesburgonya-kockákat, egy ütős házi salsát és néhány más titkos hozzávalót jelent. De persze ezek csak annyira titkosak, hogy kattintás után rögtön ki is derülnek! :D
Hirdetés

Hozzávalók

Hozzávalók
4
főre

Az édesburgonyához:

3 db édesburgonya
2 ek olívaolaj
só, bors
cayenne bors

A salsa szószhoz:

1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
3 db paradicsom
olívaolaj
só, bors
fél lime kifacsart leve
2 tk ketchup
chili

Az összeállításhoz:

1 db avokádó felszeletelve
8 db taco shell
salsa szósz
100 g leszűrt feketebab konzerv
150 g tejföl
sült édesburgonya

Fotó: Szilágyi Nóri

Az édesburgonyákat kisebb kockákra vágjuk, sütőpapíros tepsire rakjuk, meglocsoljuk olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk és megszórjuk kevés cayenne borssal. 180 fokos sütőben 15 percig sütjük. Közben elkészítjük a salsa szószt: a hozzávalókat egy aprítógépbe rakjuk és lezúzzuk. Az összeállításhoz a tacokba halmozzuk a hozzávalókat és már készen is vagyunk!

Fotó: Szilágyi Nóri
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások