Hirdetés

Dragon chicken: kínai kajálda feeling otthon

Hirdetés

Dragon chicken: kínai kajálda feeling otthon

Hirdetés

Hozzávalók (2 személyre)

  •         300 g csirkemellfilé
  •         2 ek szójaszósz
  •         1 tk sriracha
  •         2 tojás
  •         4 ek liszt
  •         1 ek kukoricaliszt
  •         1 ek étkezési keményítő
  •         
  •         bors
  •         1 mk őrölt gyömbér
  •         olaj a sütéshez

A mázhoz:

  •         2 ek olaj
  •         ½ fej vöröshagyma
  •         1 gerezd fokhagyma
  •         1 mk chiliszósz
  •         1 mk őrölt gyömbér
  •         2 ek ketchup
  •         
  •         bors
  •         1 mk cukor

A csirkemelleket csíkokra vágjuk. A többi hozzávalót összekeverjük egy tálban, belemártogatjuk a csirkemellcsíkokat és forró olajban ropogósra sütjük őket. A mártogatóshoz az olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott vörös- és fokhagymát, majd hozzákeverjük a többi hozzávalót, forralunk rajta egyet, majd beleforgatjuk a megsült csirkemellcsíkokat. Rizzsel vagy tetszőleges körettel tálaljuk.

 

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások