Hozzávalók
- 1 fej brokkoli
- 3 db nagy burgonya
- 50 g vaj
- 1 ek mustár
- 1 tk cayenne bors
- 1 mk kurkuma
- só
- 1 kis csokor snidling
- grill camembert
- olaj
Ez a tökéletes töltött burgonya
Hozzávalók
- 1 fej brokkoli
- 3 db nagy burgonya
- 50 g vaj
- 1 ek mustár
- 1 tk cayenne bors
- 1 mk kurkuma
- só
- 1 kis csokor snidling
- grill camembert
- olaj
A brokkolit rózsáira szedjük és lobogó, sós vízben 2 percig főzzük őket és végül hideg víz alatt leöblítjük.
A félkeményre főt burgonyákat félbevágjuk, kikapargatjuk a közepüket. Meglocsoljuk olajjal, sózzuk, borsozzuk és 10 perc alatt 230 fokos sütőben elősütjük őket.
A kikapargatott burgonyához adunk egy kevés vajat, sót, mustárt, cayenne borsot, snidlinget és kurkumát és a rózsáira szedett brokkolik egy részét, kavarunk rajta egyet és a sült burgonya hajócskákba kanalazzuk, megtűzdeljük a maradék brokkolidarabokkal és visszatoljuk még a sütőbe 5 percre.A grill camembert mindkét oldalát kicsit bepácoljuk egy fűszeres olajjal. És egy felhevített serpenyőben pirítunk rajtuk egy nagyot és tálaljuk is a brokkolival töltött krumplihajócskák mellé.