Hirdetés

Hozzávalók

1 db nagy padlizsán
300 g kecskesajt
4 db bagett

a paradicsomszószhoz

1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
250 g passata
1 tk paradicsompüré
50 g aszalt paradicsom
4 - 5 levél friss bazsalikom
olívaolaj
só-bors
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Grillezett padlizsános szendvics kecskesajttal

Valódi olasz ízvilág elevenedik meg ebben a szendvicsben, ráadásul sajt terén is mutatunk valami újdonságot, a megszokott parmezán-mozzarella vonalból kitörve!
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

1 db nagy padlizsán
300 g kecskesajt
4 db bagett

a paradicsomszószhoz

1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
250 g passata
1 tk paradicsompüré
50 g aszalt paradicsom
4 - 5 levél friss bazsalikom
olívaolaj
só-bors
Bevásárlólistához adom

Fotó: Tóásó KárolyA vöröshagymát felkockázzuk, és kevés olajon elkezdjük dinsztelni, majd ráaprítjuk a fokhagymát is, és további 5-8 percig alacsony lángon hőkezeljük. A paradicsompürével körbepirítjuk, majd beleöntjük a passatat, valamint az apróra vágott aszalt paradicsomot is. Sózzuk, borsozzuk, beletépkedjük a bazsalikom leveleit, és további 5-10 percig alacsony lángon főzzük.

Fotó: Tóásó Károly

Felszeleteljük a padlizsánt, és intenzívebb lángon mindkét oldalát meggrillezzük. A kettévágott kiflit megkenjük a paradicsomszósszal, majd a kecskesajtból és a padlizsánból szeleteket pakolunk bele, és készen is vagyunk!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások