Hirdetés

Hozzávalók

4
adaghoz
+
4 db bagett
4 szál bécsi virsli
150 g füstölt sajt
150 g koktélparadicsom
só, bors
olaj a pirításhoz

A sörben karamellizált hagymához

200 ml világos sör
3 fej hagyma

A mustáros öntethez

150 g majonéz
35 - 35 g tetszés szerinti mustár (dijoni, csípős, angol, stb. akár vegyesen)
1 mk fahéj
Hirdetés

Jani kirándulós füstölt sajtos hot dogja

Nem kell lemondani a kedvenc street food klasszikusainkról akkor sem, ha épp kirándulunk. Most a hot dog került sorra, ráadásul egy kis füstös ízvilág belecsempészése sem állt neki rosszul.
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

4
adaghoz
+
4 db bagett
4 szál bécsi virsli
150 g füstölt sajt
150 g koktélparadicsom
só, bors
olaj a pirításhoz

A sörben karamellizált hagymához

200 ml világos sör
3 fej hagyma

A mustáros öntethez

150 g majonéz
35 - 35 g tetszés szerinti mustár (dijoni, csípős, angol, stb. akár vegyesen)
1 mk fahéj

Fotó: Tóásó KárolyA hagymát összevágjuk és kevés olajon elkezdjük dinsztelni, majd ráöntjük a sört, és addig pároljuk, míg el nem tűnik róla. A mustáros öntethez összekeverjük a majonézt, a mustárt és a fahéjat – kóstoljuk meg, ha szükséges, állítsunk az ízeken. A koktélparadicsomokat megfelezzük és közepes lángos és egy kis olajon körbepirítjuk. A virslit beirdaljuk és ropogósra sütjük. A bagettet kettévágjuk, megkenjük a mustáros szósszal, belehelyezzük a virslit, a sörös hagymát, valamint  a szeletelt füstölt sajtot és a grillezett koktélparadicsomokat is.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások