Hozzávalók
- 1 db kígyóuborka
- ½ fej lilahagyma
- 300 g görög joghurt
- 1 nagy csipet só
- 1 csipet bors
- ½ db citrom leve
- 1 tk ecet
- 1 csipet cukor
- 1 csokor kapor
Kapros joghurtos uborkasaláta
Hozzávalók
- 1 db kígyóuborka
- ½ fej lilahagyma
- 300 g görög joghurt
- 1 nagy csipet só
- 1 csipet bors
- ½ db citrom leve
- 1 tk ecet
- 1 csipet cukor
- 1 csokor kapor
A kígyóuborkát hosszában félbevágjuk, majd vékonyan felszeleteljük. A lilahagymát is szeletekre vágjuk és egy tálba pakoljuk az uborkával együtt. Hozzáadjuk a joghurtot, a citromlevet, sózzuk, borsozzuk és ecettel és cukorral ízesítjük. A kaprot felaprítjuk, a salihoz dobjuk és átkeverjük. Behűtve a legszuperebb.