Hozzávalók
6
főre
- 70 g bulgur
- ½ fej kelkáposzta
- 1 db gránátalma
- 100 g dió
- 100 g kéksajt
- 1 db körte
Az öntethez
- 12 ek olívaolaj
- ½ db citrom leve
- 2 tk dijoni mustár
- 3 tk méz
- só, bors
Kelkáposztás bulgursaláta kéksajttal
Ha szeretitek a különleges, markánsabb ízeket, akkor ez a saláta az egyik kedvencetek lesz. Ebbe a kelkáposztás salialapba került bőven plusz anyag: a tartalmasságát bulgurral hoztuk fel, az extra ízekért pedig a gránátalma, a dió és a kéksajt feleltek, de ne felejtkezzünk el a rá kerülő dijoni mustáros mártásról sem! Elég finom lett, próbáljátok ki ti is!
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hozzávalók
6
főre
- 70 g bulgur
- ½ fej kelkáposzta
- 1 db gránátalma
- 100 g dió
- 100 g kéksajt
- 1 db körte
Az öntethez
- 12 ek olívaolaj
- ½ db citrom leve
- 2 tk dijoni mustár
- 3 tk méz
- só, bors
Hozzászólások