Hozzávalók
A tésztához
- 50 g vaj
- 50 g cukor
- 50 g barnacukor
- 1 db tojás
- 100 g mogyoróvaj
- 100 g liszt
- ½ tk szódabikarbóna
- 0.25 tk só
A krémhez
- 40 g olvasztott tejcsokoládé
- 80 g krémsajt
- 1 tk kakaópor
- 40 g porcukor
Mogyoróvajas szendvics
Hozzávalók
A tésztához
- 50 g vaj
- 50 g cukor
- 50 g barnacukor
- 1 db tojás
- 100 g mogyoróvaj
- 100 g liszt
- ½ tk szódabikarbóna
- 0.25 tk só
A krémhez
- 40 g olvasztott tejcsokoládé
- 80 g krémsajt
- 1 tk kakaópor
- 40 g porcukor
A tésztához az összes hozzávalót tegyük az aprítóba és dolgozzuk masszává, majd töltsük habzsákba és sütőpapíros tepsire, formázzunk korongokat belőle.
180 fokon légkeveréses sütőben süssük 14 percig.
A krémhez a hozzávalókat tegyük az aprítóba. Miután elkészült, késsel kenjük meg a kisült kekszek egyik felét, majd a másik felét tapasszuk hozzá.