Hirdetés
Hirdetés

Nutellával töltött keksz? Ok, jöhet

Hirdetés

Hozzávalók (15 darabhoz)

A kekszhez:

  • 120 g vaj
  • 130 g porcukor
  • 2 tojás
  • 280 g liszt
  • 1 tk sütőpor
  • 1 csipet só
  • 1 marék csokipasztilla

A töltéshez:

  • 15 tk csokis mogyorókrém
Fotó: Szilágyi Nóri

A mogyorókrémet sütőpapírral borított deszkára adagoljuk (15 kis halom) és legalább 1 órára fagyasztóba rakjuk). A vajat a cukorral elkeverjük, majd hozzákeverjük a tojásokat is. Hozzáadagoljuk a sütőporos, sós lisztet, végül a csokipasztillákat is belekeverjük. Nagyobb diónyi mennyiséget veszünk ki a masszából, a közepére nyomunk egy fagyott mogyorókrém halmot, gombócot formázunk belőle és sütőpapíros tepsibe pakoljuk, így járunk el az összessel, majd picit ellapítjuk őket és 185 fokos sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük a kekszeket.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások