Hozzávalók
- 440 g liszt
- 600 ml tej
- 50 g vaj olvasztva
- 4 db tojás
- 4 ek cukor
- 2 ek sütőpor
- 2 db banán
- 4 g mogyorókrém
- 15 ml tej
- 1 marék csokipasztilla, eper, áfonya tetszés szerint
Hozzávalók
- 440 g liszt
- 600 ml tej
- 50 g vaj olvasztva
- 4 db tojás
- 4 ek cukor
- 2 ek sütőpor
- 2 db banán
- 4 g mogyorókrém
- 15 ml tej
- 1 marék csokipasztilla, eper, áfonya tetszés szerint
Az első hat összetevőt összekeverjük egy keverőedényben. A meghámozott banánt összeturmixoljuk egy késes aprítóban, és belekeverjük a mixbe. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral és beleöntjük a palacsintatésztát. Egy kis lábosban összemelegítjük a mogyorókrémet a tejjel, vigyázva, hogy ne legyen se túl sűrű se túl folyós, majd ráspricckoljuk a palacsinatésztára, ezek után pedig ízlés szerint meghintjük áfonyával, eperrel és csokipasztillával. Betesszük a sütőbe sülni, 200 fokra, 25 percre (légkeveréses funkció), amíg szép aranybarna nem lesz.