Hirdetés

Hozzávalók

1
18 cm átmérőjű kapcsos tortaformához
1 db fél sós kalács
2 szelet ALDI Füstölt, főtt tarja
4 db tojás
só, bors
100 g trappista sajt
80 g fehér cheddar sajt
200 ml ALDI Kokárdás UHT tej
1 marék spenótlevél
Hirdetés

Pakoljatok sonkás kalácsfelfújtat a húsvéti asztalra!

Húsvétkor nagyon jól jönnek a tojásos reggelik, épp ezért az Egg Benedict után most mutatunk egy újabb frankó ünnepi receptet. Ha szeretitek a felfújtakat és a kicsit sem átlagos kajákat, akkor ezt a kalácsfelfújt receptet mindenképp mentsétek le, ugyanis ez az egyik legtutibb reggeli, ha valami újra vágytok!
Hirdetés

Hozzávalók

1
18 cm átmérőjű kapcsos tortaformához
1 db fél sós kalács
2 szelet ALDI Füstölt, főtt tarja
4 db tojás
só, bors
100 g trappista sajt
80 g fehér cheddar sajt
200 ml ALDI Kokárdás UHT tej
1 marék spenótlevél

Fotó: Szilágyi Nóri

A kalácsot és a tarját is kisebb kockákra vágjuk. A tojást sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a kétféle sajtot és a tejet. A spenótleveleket összevágjuk és a sonkával együtt a tojásos keverékhez adjuk. Az egészet sütőpapírral bélelt, jól záródó tortaformába öntjük és 180 fokos sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.

Fotó: Szilágyi Nóri
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások