Hirdetés

Parmezános zöldségchips és egy szuper mártogatós

Hirdetés

Parmezános zöldségchips és egy szuper mártogatós

A snackeket mindenki szereti, de inkább az a baj, hogy mindenki szereti őket boltban megvenni. Ha ti csak az egyik mindenki kategóriába szeretnétek tartozni, akkor mentsétek le ezt az isteni finom parmezános chips recept, ami mivel kelből van, ezért még egészséges is!
Hirdetés

Hozzávalók (12 db-hoz)

A chipshez:

  • 45 g reszelt parmezán (kb. 10 ek)
  • 50 g apróra vágott kelkáposzta (kb. 5 ek)

A mártogatóshoz:

  • 1 kis doboz tejföl
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 csipet só
  • 1 késhegynyi cayenne bors
Fotó: Szilágyi Nóri

A reszelt parmezánt és az apróra vágott kelt összekeverjük, majd kis halmokat pakolunk belőle egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Egy kanál segítségével lelapítjuk a halmokat és mehetnek is a 200 fokos sütőbe, ahol 7 perc alatt megsülnek a chipszek. A mártogatóshoz összekeverjük a tejfölt, a zúzott fokhagymát, fűszerezzük és kész is van!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások