Hirdetés

Szaftos csirkecombok íróval

Hozzávalók

Hozzávalók
6
csirkecombhoz
+
300 ml író
bors
4 gerezd fokhagyma
fél csokor petrezselyem
1 csipet bazsalikom (őrölt vagy friss)
50 ml olívaolaj
6 db alsócomb
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Szaftos csirkecombok íróval

Na erről a csirkés receptről nem is szeretnénk sok mindent mondani, csak annyit, hogy ha szeretitek a brutál szaftos és omlós húsokat, akkor ezt az írós csirkecombot mindenképpen próbáljátok ki!
Kipróbáltam, jóóó lett!
6
Hirdetés

Hozzávalók

Hozzávalók
6
csirkecombhoz
+
300 ml író
bors
4 gerezd fokhagyma
fél csokor petrezselyem
1 csipet bazsalikom (őrölt vagy friss)
50 ml olívaolaj
6 db alsócomb
Bevásárlólistához adom

Hirdetés
Fotó: Szilágyi Nóri

A páchoz a petrezselymet felaprítjuk, a fokhagymát pedig fokhagymanyomón átzúzzuk. A pác hozzávalóit összekeverjük egy nagy tálban és belerakjuk a csirkecombokat. Egy éjszakán át hűtőben pácoljuk, majd belerakjuk őket egy hőálló edénybe, ráöntjük a pác kb. felét és 180 fokos sütőben 35-40 perc alatt megsütjük őket. Tetszőleges körettel tálaljuk.

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások