Hozzávalók
- 20 db nagyobb szem szőlő
- 250 g natúr krémfehérsajt
- 100 g darált dió
- 100 g darált pisztácia
Szuper őszi nasi: krémsajtos szőlőgolyók
Hozzávalók
- 20 db nagyobb szem szőlő
- 250 g natúr krémfehérsajt
- 100 g darált dió
- 100 g darált pisztácia
A szőlőszemeket megmossuk és papírtörlővel leitatjuk róluk a felesleges vizet. A krémsajtot villával jó alaposan összedolgozzuk, hogy könnyebben tudjuk formázni. A sajtból teáskanálnyi adagokat helyezünk a tenyerünkbe, ellapítjuk, a közepébe helyezzük egy szőlőszemet, majd gombócot formázunk belőle úgy, hogy mindenhol befedje azt. Ha az összes gombóc elkészült az egyik felét megforgatjuk a darált dióban, a másik felét a pisztáciában. Tálalhatjuk egészben és félbevágva is.