Hozzávalók
- 3 db tojás
- só
- bors
- 1 kis csokor petrezselyemzöld
- 1 ek vaj a sütéshez
- 1 db kis sajt
Hozzávalók
- 3 db tojás
- só
- bors
- 1 kis csokor petrezselyemzöld
- 1 ek vaj a sütéshez
- 1 db kis sajt
A tökéletes sajtos omlett elkészítéséhez a tojásokat egy tálba törjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet és villával felverjük. Egy serpenyőben felhevítjük a vajat, majd ráöntjük a felvert tojásokat. Az első szakaszban picit átkevergetjük, mintha rántottát készítenénk úgy, hogy azokra a helyekre ahonnan épp elkevertük a tojást egy másik adagot csorgatunk a serpenyő mozgatásának segítségével. Amikor az egész összeállt elsimítgatjuk, és ráreszeljük a sajtot. Amíg a sajt kissé beleolvad a tojásba, óvatosan egy fakanál segítségével megmozgatjuk a tojás letapadt széleit. Egy-két laza mozdulattal feltekerjük az omlettet és azonnal tálaljuk is!
Ha tetszett a sajtos omlett receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!