Hozzávalók
- 100 g pekándió
- 1 db tojásfehérje
- 5 ek barna cukor
- 1 tk fahéj
- 1 mk őrölt szerecsendió
- 1 csipet só
Cukrozott fűszeres pekándió
Hozzávalók
- 100 g pekándió
- 1 db tojásfehérje
- 5 ek barna cukor
- 1 tk fahéj
- 1 mk őrölt szerecsendió
- 1 csipet só
A tojásfehérjét enyhén felverjük egy tálban. Beleforgatjuk a pekándiót. Egy másik tálban összekeverjük a cukrot, fűszereket és a sót és belerakjuk a már előzőleg tojásba forgatott diószemeket. Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, és 120 fokra előmelegített sütőben 1 órán át sütjük. Ha kihűlt, zacskóba rakjuk.