Hihetetlen, de lassan itt a karácsony, és ezzel egyidejűleg el is lehet kezdeni a karácsonyi ehető ajándékok gyártását. Ezt a karamellkrémet nálunk valaki csak úgy magában ette, ami elég brutál. Krémek alapjaként nagyon jól használható, összetapaszthatóak vele a kekszek, de akár kávét is tudtok vele édesíteni.
A cukrot karamellizáljuk, felöntjük apránként a tejszínnel, majd folyamatos keverés mellett beledobáljuk a kockákra vágott vajat is, majd hozzáadjuk a whiskey-t és a sót. Homogénre keverjük, megvárjuk amíg újra felolvadnak a karamelldarabok, vajdarabok is. Majd kis üvegekbe töltjük. Hűtőbe rakjuk és hagyjuk, hogy lágyabb, krémszerűvé dermedjen.
A receptek mentéséhez, illetve a hozzávalók növeléséhez és csökkentéséhez be kell lépned az oldalra, vagy regisztrálnod kell, ha még nem hoztál létre profilt.
Ha a Bejelentkezés Facebookkal gombra kattintasz, és még nem vagy Street Kitchen felhasználó, rendszerünk regisztrálni fog, Te pedig ezzel elfogadod a Street Kitchen szerződéses feltételeit és adatvédelmi szabályzatát.
Hozzáadom a bevásárlólistámhoz.
Válassz az eddigi listáid közül, vagy hozz létre újat, hogy hozzáadd a/az
receptet egy összesített bevásárló listához.