Hirdetés

2 isteni nyári saláta

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Az RTL új, húszrészes sorozata egy rejtélyes haláleset felderítéséről szól

8 diák és a szigorú, a lelkük mélyéig látó tanáruk – róluk és egy rejtélyes halál felderítéséről szól az RTL+ új sorozata, a Ki vagy te. A történet szerint a diákok egy veszprémi villába költöznek be egy fotóstanfolyamra, amit a Lengyel Tamás által alakított. veszélyesen intelligens sztárfotós vezet, a fiataloknak pedig ez hamar az élet iskolájává is válik. A 20 részes, zárt végű történet epizódjai hetente kerülnek fel az RTL+-ra, az első részt pedig szombat este az RTL nézői is láthatják, A mi kis falunk után.

Zámbó Jimmy és Edit első találkozása A Királyban: szerelem volt első látásra?

Jimmy és Edit a lépcsőházban pillantották meg egymást először A Király című sorozatban, melynek első epizódja már streamelhető az RTL+-on.

„Egy hajszálon múlt, hogy lekapjam a kötényt, és azt mondjam, ennyi volt” – Járai Máté kiakadt Rácz Jenőre, mert nem bírja, ha a földbe döngölik

A Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában felszínre törtek a régóta elfojtott indulatok Rácz Jenő és Járai Máté között. A színész úgy érezte, hogy mentora nem segíteni, hanem hátráltatni akarja kritikáival, és ezt szóvá is tette neki. Az rtl.hu-nak adott interjújában Máté elmesélte, miért reagált ennyire hevesen Jenő szavaira, és mit gondol a saját érzékenységéről. Szerinte utólag Jenő is belátta, hogy túllőtt a célon.

„Öltözz fel és húzzunk el innen!” – intim jelenetben mutatta meg idomait Döbrösi Laura

Anikó egy kellemes délutánt tervezett partnerével, ám a randi másfajta kalandokat tartogatott a fiatalok számára, mint amilyenre vágytak.

„Jimmy a magyar kultúra része” – így emlékeznek a Királyra a róla szóló sorozat színészei

A Király színészei az RTL+-on streamelt sorozat sajtóvetítésén meséltek a magyar popsztárhoz fűződő emlékeikről, valamint arról, hol voltak, amikor meghalt Zámbó Jimmy.

Kiderült, hány százalék szavazott Solyom Bernire és Kiss Kevinre az X-Faktor Fináléban

Solyom Berni verhetetlen volt a 2022-es X-faktorban. Az első élő showtól kezdve az összes szavazást megnyerte, a finálét pedig főlényes győzelemmel zárta. Az első körös szavazásnál csaknem 43 százalékkal került a többiek elé, Kevin több mint 31 százalékkal lett második, Luca pedig a szavazatok közel 26 százalékát kapta. De hogy hogyan alakultak az arányok a második körben, kiderül a Fókusz riportjából.

Előzetes: „Józanon is tudsz vezetni!” – A mi kis falunk új részekkel szombaton 20:00-kor az RTL-en!

Vadonatúj részekkel tér vissza november 27-án A mi kis falunk az RTL képernyőjére. Az epizódok visszanézhetőek az RTL+ felületén.

Exkluzív: Így indul A Király története – nézz bele a Zámbó Jimmy életéről szóló sorozatba!

A RTL+ egyik nagy dobása a Zámbó Jimmy életét bemutató A Király című sorozat. Íme egy kis részlet az évadnyitó epizód első néhány percéből.  

Ezeket láttad már?