Hozzávalók
A salátához:
- 1 csomag zsenge zöldspárga
- 1 nagy marék zöldborsó
- 2 db salátacukkini
- 3 - 4 szem piros retek
- 2 marék bébispenót
- 3 ek tökmag
- 2 ek szezámmag
- parmezánforgács
Az öntethez:
- 4 - 5 ek olívaolaj
- 1 db citrom leve
- 10 csipet cukor
- 3 csipet só
- 1 csipet bors
- 1 tk szemes mustár
Hozzávalók
A salátához:
- 1 csomag zsenge zöldspárga
- 1 nagy marék zöldborsó
- 2 db salátacukkini
- 3 - 4 szem piros retek
- 2 marék bébispenót
- 3 ek tökmag
- 2 ek szezámmag
- parmezánforgács
Az öntethez:
- 4 - 5 ek olívaolaj
- 1 db citrom leve
- 10 csipet cukor
- 3 csipet só
- 1 csipet bors
- 1 tk szemes mustár
A spárgákat hosszában kettévágjuk és a zöldborsóval együtt enyhén sós forró vízbe dobjuk kb. 1 percre, majd leszűrjük és egyből hideg, jeges vízbe dobjuk, így megőrzi a szép zöld színét. A cukkinit zöldséghámozóval hosszú csíkokra vágjuk, a retket is vékonyra szeleteljük. A szezámmagot és a tökmagot egy száraz serpenyőben lepirítjuk.