Hozzávalók
- 400 g csirkemellfilé
- só, bors
- 2 ek olaj
- ½ fej jégsaláta
- 200 g aszalt szilva
- 1 marék koktélparadicsom
- 200 g juhtúró
- 200 ml natúr joghurt
Juhtúrós-aszalt szilvás csirkesaláta
Hozzávalók
- 400 g csirkemellfilé
- só, bors
- 2 ek olaj
- ½ fej jégsaláta
- 200 g aszalt szilva
- 1 marék koktélparadicsom
- 200 g juhtúró
- 200 ml natúr joghurt
A csirkemellet apró kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és serpenyőben az olajon megsütjük. A salátát felcsíkozzuk, a paradicsomokat félbevágjuk, a juhtúrót és a joghurtot alaposan összekeverjük.
Tányérra halmozzuk a salátát, az aszalt szilvát, a koktélparadicsomot és a megsült csirkét, majd nyakon öntjük a juhtúrós-joghurtos öntettel. Ha másnap akarjuk magunkkal vinni, akkor érdemes az öntetet külön csomagolni.
Ha tetszett a csirkesaláta receptje, csekkoljátok a videóinkat is, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!