Hirdetés
Húsvéti menü

Kapros joghurtos uborkasaláta

Hozzávalók

2
személyre
+
1 db kígyóuborka
½ fej lilahagyma
300 g görög joghurt
1 nagy csipet só
1 csipet bors
½ db citrom leve
1 tk ecet
1 csipet cukor
1 csokor kapor
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Kapros joghurtos uborkasaláta

A nyári szabadtéri grillezések során sütött szaftos húsok egyik legjobb kísérője ez a könnyed, frissítő, joghurtos-kapros uborkasali, amit kb 10 perc alatt összepattinthatsz! Jól hangzik ugye? 
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

2
személyre
+
1 db kígyóuborka
½ fej lilahagyma
300 g görög joghurt
1 nagy csipet só
1 csipet bors
½ db citrom leve
1 tk ecet
1 csipet cukor
1 csokor kapor
Bevásárlólistához adom

A kígyóuborkát hosszában félbevágjuk, majd vékonyan felszeleteljük. A lilahagymát is szeletekre vágjuk és egy tálba pakoljuk az uborkával együtt. Hozzáadjuk a joghurtot, a citromlevet, sózzuk, borsozzuk és ecettel és cukorral ízesítjük. A kaprot felaprítjuk, a salihoz dobjuk és átkeverjük. Behűtve a legszuperebb.

Fotó: Szilágyi Nóri

 

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások