Ki ne szeretné a jó öreg majonézes kukoricasalátát? A szerkesztőségben egy kis közvélemény-kutatás után kiderült, hogy kb. mindenki másként eszi: az én verziómban sok a mártás, a kukoricához képest és édeskés is. De ha ti kevesebb szósszal szeretitek, akkor felezzétek el a tejföl és majonéz mennyiséget, ha pedig nem szeretitek, ha édeskés egy sali, akkor a porcukrot is hagyjátok ki belőle. Amúgy az egyik legjobb klasszik sali, rántott csirkével vagy egy jó kis sült tarjás szendviccsel a legjobb! :D
A kukoricát lobogó, sós vízben 7-8 percig főzzük, majd hideg vízzel átöblítve leszűrjük. Egy keverőtálban a többi hozzávalót csomómentesre kikeverjük, ebbe forgatjuk a kukoricát és már tálalhatjuk is.
Ha tetszett a saláta, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
A receptek mentéséhez, illetve a hozzávalók növeléséhez és csökkentéséhez be kell lépned az oldalra, vagy regisztrálnod kell, ha még nem hoztál létre profilt.
Ha a Bejelentkezés Facebookkal gombra kattintasz, és még nem vagy Street Kitchen felhasználó, rendszerünk regisztrálni fog, Te pedig ezzel elfogadod a Street Kitchen szerződéses feltételeit és adatvédelmi szabályzatát.
Hozzáadom a bevásárlólistámhoz.
Válassz az eddigi listáid közül, vagy hozz létre újat, hogy hozzáadd a/az
receptet egy összesített bevásárló listához.