Hozzávalók
- 500 g apró szemű újkrumpli
- 2 ek olívaolaj
- 1 nagy marék spenót
- 1 kis csokor friss medvehagyma
- só, bors
- frissen reszelt szerecsendió
- pár csepp citromlé
- 30 g vaj
- 1 ek pirított mandula
Medvehagymás újburgonya-saláta
Hozzávalók
- 500 g apró szemű újkrumpli
- 2 ek olívaolaj
- 1 nagy marék spenót
- 1 kis csokor friss medvehagyma
- só, bors
- frissen reszelt szerecsendió
- pár csepp citromlé
- 30 g vaj
- 1 ek pirított mandula
A krumplit megmossuk és 10 percre a mikróba rakjuk. Ezután a nagyobb darabokat elfelezzük, a kicsiket hagyhatjuk egészben, és jó alaposan megpirítjuk az olívaolajon. Rárakjuk a spenótot és az apróra vágott medvehagymát, fűszerezzük, és 1-2 perc pirítás után elzárjuk. Aprított, pirított mandulával tálaljuk.
Ha tetszett a medvehagymás újburgonya-saláta receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!