Hozzávalók
- 100 g lila káposzta
- 250 g káposzta
- 50 g sárgarépa
- 1 fej hagyma (kisebb)
- 200 g tejföl
- 100 g majonéz
- 1 ek dijoni mustár
- 1 ek fehérborecet
- 1 kis csokor snidling
- só, bors
Tricolor slaw
Hozzávalók
- 100 g lila káposzta
- 250 g káposzta
- 50 g sárgarépa
- 1 fej hagyma (kisebb)
- 200 g tejföl
- 100 g majonéz
- 1 ek dijoni mustár
- 1 ek fehérborecet
- 1 kis csokor snidling
- só, bors
A káposztákat és a répát vékony csíkokra vágjuk, a hagymát pedig hajszálvékony szeletekre. A tejfölt, a majonézt, a dijoni mustárt, a fehérborecetet és az apróra vágott snidlinget összekeverjük, majd belekeverjük a zöldségeket. Borsozzuk, viszont sózni csak fogyasztás előtt kell, mert ha előre sózzuk, levet enged a zöldség.
Ha tetszett a tricolor slaw receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!