Hozzávalók
- 1 konzerv lencse
- 150 g kenyér
- olívaolaj
- só, bors
- 1 szál kígyóuborka
- 100 g koktélparadicsom
- 1 fej lila hagyma (kisebb)
- 1 csokor friss petrezselyem
- 2 - 3 ek ecet
- 4 - 5 ek krémfehér sajt
Hozzávalók
- 1 konzerv lencse
- 150 g kenyér
- olívaolaj
- só, bors
- 1 szál kígyóuborka
- 100 g koktélparadicsom
- 1 fej lila hagyma (kisebb)
- 1 csokor friss petrezselyem
- 2 - 3 ek ecet
- 4 - 5 ek krémfehér sajt
A lencsét leszűrjük. A kenyérkockákat 2-3 cm-es darabokra vágjuk, és egy száraz serpenyőben egy kevés olajon megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk. A zöldségeket kisebb kockákra vágjuk, a petrezselymet felaprítjuk, és az egészet összeforgatjuk egy kevés olajjal, ecettel, sóval, borssal. Rámorzsoljuk a sajtot, és tálaljuk.

Ha tetszett a vega lencsesaláta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
