Hirdetés

A kovászhívő Medve-család pékséget nyitott - Bearkery Műhely

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Erősít, szálkásít és a lelket is ápolja – ezért rajonganak annyian a pilatesért

Rengeteg sztár csak a pilatesre esküszik. Kylie Jenner, Martha Stewart és Scarlett Johansson is él-hal azért a mozgásformáért, ami csodát művel a testtel. Joseph Pilates találta fel a módszert, és eredetileg az első világháborúban megsérült katonák rehabilitációs programja volt, aztán egyre népszerűbb lett mások körében is. Erősít, szálkásít és a lelket is ápolja. A riportban Ripli Zsuzsi is elárulja, miért lett ő is a pilates rajongója és hogyan változtatta meg ez a mozgásforma az életét.

„Azt mondta az orvos, mikor megszületett, hogy 20 éves koráig fog élni” – Paulina mama megnyílt legidősebb fia betegségéről

Lionel, Paulina mama idősebb fia DiGeorge-szindrómával született, ami miatt az orvosok csupán 20 évet jósoltak neki. Ám a gyermek azóta felnőtt és 34 éves férfiként dolgozik és 4 éve boldog párkapcsolatban él. Paulina mama őszintesége meglágyította a Londonban ridegre fagyott szíveket és ezzel megváltoztatta az egész társaság dinamikáját. „Hálát adok az istennek, hogy Lionel még mindig köztünk van” – mondta elérzékenyülve.

Exkluzív interjút adott a Fókusznak Ilona, aki csaknem 60 évesen megszülte a saját unokáját

Dani még csak 2 és fél hónapos, érkezesére szülei több mint 6 évig vártak. Anyukája sokáig természetes úton szeretett volna teherbe esni, később pedig többször is mesterséges megtermékenyítéssel próbálkoztak párjával. De azt nem gondolták, hogy a gyermekáldás így fog bekövetkezni.

„Tisztában vagyok vele, hogy haldoklom, szerinted van tabutéma?” – a családnak és a barátoknak is meg kellett tanulni együtt élni Karsai Dániel betegségével

Karsai Dániel az ALS nevű gyógyíthatatlan idegrendszeri betegségben szenved. A jogász két hónappal ezelőtt egy közösségi médiás poszttal számolt be a saját helyzetéről a nyilvánosságnak, előtte csak a családja és a szűk baráti köre tudta a diagnózist. Nekik is meg kellett tanulni együtt élni Karsai Dániel betegségével, erről hosszan beszéltek az RTL-nek.  

Kovács Kokó István: Molnár Áron meglepetés, Árpa Attila kiütéses győzelme viszont nem biztos, hogy az lenne

Berki Mazsit már az elején favoritnak gondolták, de nagyon szépen felnőtt mellé Dobos Evelin, aki az utolsó fél percben fordította meg a Nyári Dia elleni meccset Kovács Kokó István szerint. A Sztárbox szakmai supervisora az rtl.hu-nak elemezte az eddig látottakat, és elmondta azt is, miért nem olyan esélytelen Árpa Attila Brasch Bence ellen, mint azt sokan gondolják, illetve miért nagyon veszélyes Molnár Áron a nagyobb boksztudással rendelkező Rácz Jenőre a Sztárbox döntőjében.

Pákót a ringből is kiverték, Ganxta Zolee pedig úgy elverte Rékasi Károlyt, hogy agyrázkódást kapott – ilyen volt a Sztárbox második évada 2005-ben

A Sztárbox, mielőtt fájdalmasan hosszú, 18 éves szünetre ment, erős évaddal búcsúzott. Fekete Pákó VV Indiánnal mérkőzött meg, és az egykori valóságshowhős nem finomkodott a didikirállyal. Ganxta Zolee sem kímélte a Rózsa Bisztró rosszfiúját, és amire senki sem számított, hogy pont Fresh Andi és az egykori pornós Niki Belucci mérkőzése után szabadulnak el az indulatok.

Lappföldi otthonában látogattuk meg az igazi Mikulást

A Fókusz riportere elutazott Finnországba, hogy megnézze, hogyan is dolgozik a Mikulás, mit csinálnak pontosan a segítői és a rénszarvasai. Rovaniemi gyönyörű, hófehérbe öltözött város, ahol rengeteg csoda történik. Megmutatjuk, hova érkeznek a levelek, és a Mikulás azt is elárulja, hány éves. Aki szemfüles, egy kulcslyukon át meglesheti, hogyan szorgoskodnak a Mikulás manói.

Összeállt a Sztárbox döntőjének mezőnye

A Sztárbox második elődöntőjében senki nem került padlóra, mégis nagy veréseket, hatalmas mennyiségű és erejű ütéseket láthatott a közönség. Józan Laci edzője már az első menetben bedobta a törölközőt Molnár Áron ellen, a Dobos Evelin–Nyári Dia és az Árpa Attila–Pintér Tenya meccsen pedig a végső gongszóig püfölték egymást a felek. Az este végére kiderült, kik csapnak össze a Sztárbox döntőjében: a férfi nehézsúlyban Brasch Bence és Árpa Attila, a női könnyűsúlyban Berki Mazsi és Dobos Evelin, a férfi könnyűsúlyban pedig Rácz Jenő és Molnár Áron mérkőznek meg a bajnoki címért december 10-én.

Ezeket láttad már?