Hirdetés

Epres joghurttorta

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Exkluzív: Így indul A Király története – nézz bele a Zámbó Jimmy életéről szóló sorozatba!

A RTL+ egyik nagy dobása a Zámbó Jimmy életét bemutató A Király című sorozat. Íme egy kis részlet az évadnyitó epizód első néhány percéből.  

„Jól küzdöttem, de a kötényt nem adom” – A kieső versenyző kirohant a konyhából

Miután Zé közölte a szomorú hírt, Somfai Péter nem várta meg, amíg a zsűri azt kéri tőle, hogy vegye le a kötényét, azonnal sprintelni kezdett.

„Te köcsög!” – Nándi az Anikó Show-ban támadt rá nővé operált öccsére

Brigi a népszerű talk show-ba hívta meg régen látott testvérét, aki álmában sem gondolta volna, hogy öccse nővé műtette magát. Nándi torkaszakadtából ordibált a stúdióban, majd kezet is emelt Brigire. A Nagy Fehér Főnök már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Az Éjjel-Nappal Budapestben Kírát alakította, de most csak saját magát szeretné

VV Kriszti lázadónak tartja magát, aki imád élni, imád bulizni és verseket tanulni. Azt mondja, nehéz lehet vele együtt élni, mert az egyik pillanatban még táncol és nevet, a másikban pedig elsírja magát.

Mindenki a sikert kereste az éjszakában, de csak kevesen mondhatták el magukról, hogy királyok – így lett Imréből Jimmy

Hogy Zámbó Imréből hogyan lett Jimmy, a király, a mai napig rejtély, még a barátai, pályatársai sem egyformán emlékeznek rá. A Király második epizódja nem véletlenül kapta a „Messziről jött ember…” alcímet.

„Soha nem jó veszíteni” – Csalódottan távozott a kék csapat első kiesője

A nap végén Filipánics Bálint és Kollányi Zsuzsi kerültek a veszélyzónába, így ők izgultak a legjobban a zsűri döntése miatt. Egy valakinek ugyanis el kellett hagynia a konyhát.

„Nem rakták arra a polcra, ahova szeretett volna menni” – interjú Zámbó Jimmyről A Király alkotóival

Zámbó Jimmy mélyről jött, magasra jutott, majd tragikus halált halt. A Király című sorozat – melynek első epizódja már streamelhető az RTL+-on – a magyar popzene egyik legmegosztóbb figurájának életét mutatja be. Extra videónkban az alkotók, valamint az énekest alakító színészek, Nagy Ervin és Olasz Renátó mesélnek a Királyról.

Zámbó Jimmy és Edit első találkozása A Királyban: szerelem volt első látásra?

Jimmy és Edit a lépcsőházban pillantották meg egymást először A Király című sorozatban, melynek első epizódja már streamelhető az RTL+-on.

Ezeket láttad már?