Hirdetés

Thai garnélás curry

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Jön a Sztárbox első elődöntője, ezt érdemes tudni a vasárnapi meccsekről

Szikrázó összecsapásokat hoztak a Sztárbox negyeddöntői, de ahogy Kovács Kokó István fogalmazott: most jön a lényeg! A vasárnapi elődöntőben Berki Mazsi Janicsák Vecával, Brasch Bence Szegedi Fecsóval, Istenes Bence pedig Rácz Jenővel küzd meg a döntőbe jutásért. Lássuk, mire számíthatunk.

„Ha végiggondoljátok, akkor összeáll az egész” – Törőcsik Dani egy tökéletesen felépített teóriával vádolta meg az egyik játékost

Miután az egyik híresség az utolsó pillanatban megváltoztatta a véleményét, és Nádai Anikót vádolta meg, Törőcsik Dani rögtön a gyilkostársa védelmére kelt. Dani azonban ahelyett, hogy a műsorvezető ártatlanságát kezdte volna bizonygatni, a saját fegyverét fordította az Anikót meggyanúsító játékos ellen.

Demcsák Zsuzsa mély dekoltázsa sokakat megbotránkoztatott

A műsorvezető öltözéke és megjelenése nem nyerte el mindenki tetszését. Főleg a kanapéhuszárok női tagjai bírálták magassága és kihívó ruházata miatt Demcsák Zsuzsát. A férfiak között azonban akadtak olyanok is, akinek egyáltalán nem volt problémája a lenge öltözettel.

Szalay Bence: Azt éreztem, az én játékomon múlik minden

Mielőtt elkezdődött Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsor forgatása, Szalay Bence azt gondolta, annál izgalmasabb dolog nem történhet egy játékossal, mint hogy meghívják az árulók közé. Később aztán mégis nagyon megviselte ez a szerepkör, és a végén már ő maga sem tudta eldönteni, hol ér véget az álcája és hol kezdődik az igazság. Az rtl.hu-nak beszélt arról is, miért árulta el Nagy Zsoltot, mit érzett akkor, amikor őt szúrta hátba Törőcsik Dani, és mi volt az a pont, ami végleg megtörte.

Istenes Bence edzője: Ez a meccs nem a bokszról szólt

Tóth Tamás szerint kettős mérce szerint ítélik meg az emberek Istenes Bencét, aki belátta, ha hibázott, bocsánatot is kért, mégis meg van hurcolva. A bokszberkekben Barbár néven ismert szakember már többször végignézte a vasárnap esti meccset, és ugyanazt látja, amit a ring mellől: szerinte Istenesnek több tiszta találata volt, mint Rácz Jenőnek. Tóth Tamás úgy érzi, valami olyan dolgot vittek be a szorítóba az elődöntő alatt, aminek semmi keresnivalója nincs a ringben. 

Nádai Anikó elsírta magát, Szalay Bence és Törőcsik Dani egymásnak feszültek

Törőcsik Dani a kerekasztal beszélgetésen gyilkostársára, Szalay Bencére szavazott, hogy ezzel megvédhesse magát és Nádai Anikót. Emiatt azonban feszültség alakult ki a két áruló között. A ceremónián végül egy újabb ártatlant szavaztak ki a játékosok, ami után Nádai Anikó sírva öntötte ki a lelkét Nyáry Lucának.

A Tűz ceremónián minden bent maradt játékos felfedte magát

Az utolsó napon nemcsak versenyautóba pattanva kellett bizonyítaniuk a játékosoknak, de még baltadobálásban is kipróbálták magukat. Ezt követően megtartották az utolsó kerekasztal szertartást, ahonnan a kiszavazott híresség már az igazság felfedése nélkül távozott. Ezt követően a Tűz ceremónián mindenre fény derült.

„Belém szeretett” – Mohai Tamás szerenádot adott Szabados Áginak

Mohai Tamás új taktikát vetett be, hogy a többi játékos bizalmába férkőzzön. „Mindent megpróbálok, amit eddig nem próbáltam” – a színész ezúttal a női játékosok szívét célozta meg, amikor leült a zongora mellé.

Ezeket láttad már?