Hirdetés

Thai garnélás curry

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Pikkelyezés, habosítás és glasszírozás – gasztronómiai kérdésekkel teszteltük A Konyhafőnök versenyzőit

Melyik része a marhának az ököruszály? Mire való az agaragar? Melyik halat kell megnyúzni pikkelyezés helyett? Gasztronómiai kérdésekkel vizsgáztattuk A Konyhafőnök versenyzőit: a kihívás közben voltak feladványok, amit a középdöntősök azonnal rávágtak, viszont néhányan új fogalmakat is tanultak.

„Amikor felhívott Gábor az ötlettel, akkor kicsit le kellett üljek” – hamarosan indul az ősz legjobban várt sorozata, a Valami Amerika

„Amikor felhívott a Gábor az ötlettel, akkor kicsit le kellett üljek” – mondta Szabó Győző a Valami Amerika sorozatról a Fókusznak, a színész biztos benne, hogy ahogy nekik, így a sorozat fiatal szereplőinek is ugródeszka lesz a sorozat. A három tehetséges színészt és a sorozat kulisszáit a Fókusz riportjában ismerhetik meg a nézők. 

Jolis Carmen titokban érkezett a The Voice válogatójára

Jolis Carmen már gyerekkorában elszánt volt, ugyanis 6 évesen kéredzkedett be egy olyan zeneiskolába, ahová csak 8 éves kortól lehetett volna bekerülni. Most édesanyja bíztatta, hogy jelentkezzen a The Voice-ba, de nem árulta el, hogy már rászánta magát, ezért is bízik abban, hogy továbbjuthat, hogy meglepje vele anyukáját.

„Mondhatjuk azt, hogy a B oldal elég érdekesen kezdődött” – Herczeg Zoltán elárulta, mi vár rá a drogügyében

„Az alkohollal semmilyen kapcsolatban nem vagyok azóta, szeretném minden pillanatomat élesen megélni, nem hiányzik ezek után, hogy bódult állapotban legyek” – mondta a Fókusznak Herczeg Zoltán, akit 2022. október 21-én a rendőrség kábítószerkereskedelem gyanúja miatt letartóztatott. A divattervezőt áprilisba helyezték házi őrizetbe, augusztus óta szabadlábon védekezhet. Herczeg szerint, aki nem pusztul bele a börtönbe, az erősebben kerül ki onnan, szerinte mindenkinek jót tenne egy kis elvonulás, hogy „tudja értékelni, ami van, mivel természetesnek vesszük azt a csodát, ami körülvesz minket.” A divattervező a börtönben töltött időről és jövőbeni terveiről beszélt a Fókusznak. 

Balogh Levente kifizette a földrajztanár elköltött megtakarítását – Cápák között Online Pitch

Mándli Péter a NapiSzámláló alkalmazással érkezett a Cápák elé. 2016 nyarán kezdett el érdekességeket gyűjteni, majd ezeket számokhoz fűzte. Célja, hogy rendhagyó módon tanítsa az embereket, ezért úgy döntött, 2023-ban elindítja webapplikációját. Ennek fejlesztéséhez most 5 millió forintra lenne szüksége, amiért cserébe 20 százalékos tulajdonrészt ajánlott fel a vállalkozásából.

Kassai Ádám: Prey (Parkway Drive)

Kassai Ádám a The Voice negyedik meghallgatásán a Parkway Drive Prey című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

Trokán Nóri: Az anyám beteg volt lelkileg 2 hónapig, hogy mind a két lánya ezt akarja csinálni

Művész családban, színészek gyermekeként nehéz volt Trokán Nóriék választása, de 16 éves korában eljött a pillanat, ami nemcsak az ő, de édesanyja életében is meghatározó volt. 

Felajánlja egyik szemét Gabriellának a testvére – a megvakított nő először mondja el, mi történt a tragikus estén

Lakatos Gabriellát volt barátja február elején puszta kézzel vakította meg. A 22 éves kemecsei nő bármit megtenne azért, hogy láthassa felnőni kislányát. Az édesanya legnagyobb támasza testvére, Róbert, aki kész felajánlani az egyik szemét Gabicának. Azért csak az egyiket, mert négygyerekes családapa, ő is szeretné látni felnőni a gyerekeit. A testvérpár bármit megtenne azért, hogy Gabriella újra láthasson, ezért is mondták el a Fókusznak a tragikus kapcsolat teljes történetét.

Ezeket láttad már?