Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+

Hozzávalók 2 főre

3 szelet héj nélküli fehér kenyér
10 szelet sonka
1 db paradicsom
1 db csemegeuborka

A tojáskrémhez

4 db főtt tojás
1 tk mustár
1 - 1 ½ dl olívaolaj
1 púpozott ek krémsajt
2 ek víz
só, bors
½ db citrom leve
1 szál újhagyma
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Tramezzini, a legvagányabb szendvics

Ha azt mondjuk nektek, hogy most egy sonkás szendvicset fogunk elkészíteni, akkor lehet, hogy meglepődtök, pedig így lesz! Itt van Olaszország egyik legjobb snackje, a sonkás tramezzini!
Kipróbáltam, jóóó lett!
6
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+

Hozzávalók 2 főre

3 szelet héj nélküli fehér kenyér
10 szelet sonka
1 db paradicsom
1 db csemegeuborka

A tojáskrémhez

4 db főtt tojás
1 tk mustár
1 - 1 ½ dl olívaolaj
1 púpozott ek krémsajt
2 ek víz
só, bors
½ db citrom leve
1 szál újhagyma
Bevásárlólistához adom

A tojáskrémhez a tojássárgáját egy aprítógépbe rakjuk a mustárral, az olívaolajjal, a krémsajttal, a vízzel és a citromlével, sózzuk, borsozzuk, és lezúzzuk. A fehérjét felaprítjuk, és ebbe a krémbe keverjük az apróra vágott újhagymával együtt.

A paradicsomot és a csemegeuborkát felszeleteljük, ezután összerakjuk a szendvicset: az egyik kenyérszeletre rakjuk a tojáskrém felét, erre jöhet a sonkaszeletek fele, majd a paradicsom. Erre rakunk egy kenyérszeletet, majd jöhet a maradék tojáskrém, sonka és a csemegeuborka. Az egészet befedjük az utolsó kenyérrel, elfelezzük, majd átlósan is elfelezzük úgy, hogy háromszög alakú szendvicseket kapjunk.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások