Vegán
Hozzávalók
- 150 g natúr kesudió
- 300 ml víz
- 1 tk só
- 1 csipet pirospaprika
- 50 g főtt répa
- 1 tk friss citromlé
- 5 ek sörélesztőpehely
Hozzávalók
- 150 g natúr kesudió
- 300 ml víz
- 1 tk só
- 1 csipet pirospaprika
- 50 g főtt répa
- 1 tk friss citromlé
- 5 ek sörélesztőpehely
A kesudiót egy tálba rakjuk, és felöntjük annyi forralt vízzel, ami teljesen ellepi. Hagyjuk állni 20 percet. Ezután leszűrjük, és a többi hozzávalóval 3-4 perc alatt krémesre turmixoljuk.
- Elkészítési idő: 10 perc
- Áztatás: 20 perc
- Összesen: 30 perc
Ha tetszett a vegán sajtszósz receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!