Hirdetés
Bespájzolva

Mandulakrémes croissant

A tésztákat felhasználás előtt 10-15 perccel kivesszük a hűtőből. A krémhez a vajat a cukorral habosra keverjük, majd hozzákeverjük a többi alapanyagot is, és habzsákba töltjük.  A tésztákat kitekerjük, és 6-6 db háromszöget vágunk belőlük. Mindegyiknek a szélesebb végére, egy sávban nyomunk a krémből, majd feltekerjük, ügyelve, hogy a végeiket finoman csípjük össze, nehogy kifolyjon
Hirdetés

Zé megmutatja a legújabb könyvét: itt a BALANSZ!

Már ti is megtaláljátok a könyvesboltok polcain vagy a webshopunkban a Zé legújabb könyvét, amit az a kérdés hívott elő, amit ezerszer megkap a videóiban: hogy lehet, hogy ennyit eszik, mégsem hízik el? Na, most kiderül!
Hirdetés

Több mint 200 oldalon közel 100 sokszor tesztelt receptet pakoltunk ebbe a könyvbe, úgyhogy amiket itt találsz, már az egész SK-stáb kóstolta, és át is ment a rostán.

Hónapok kemény munkája volt, míg összeállt a pontos receptsorrend, ami hozzásegít titeket a kiegyensúlyozott étkezésben, mert ami fontos, és amit Zé is vall: legyetek balanszban a kajálások során is!

De nehogy azt gondoljátok, hogy ebben a könyvben önsanyargató receptek vannak! Nem, sőt! Rengeteg izgalmas alapanyag, receptek a világ minden tájáról, sőt, az édességeket sem kell kihagynotok!

A fejezetek:
EGYÉL HALAT!
EGYÉL HÚST!
LEVESEK ÉS FŐZELÉKEK
MIÉRT NE EHETNÉL EGY KIS ÉDESSÉGET?
REGGELIK ÉS SNACKEK
EGYÉL SOK ZÖLDSÉGET!

Ha tetszik a könyv, keresd a könyvesboltokban vagy a webshopunkban!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások