5 puncstorta Budapesten, avagy a nagy puncsteszt
A puncstorta az egyik legfurcsább cukrászati képződmény: tulajdonképpen nem más, mint piskótával töltött piskóta. Városi legendák tömege terjed arról, hogy a kókuszgolyóhoz hasonlóan ez is kizárólag maradékokból készül.
Még néhány hasonló
Olyan extra lángosokat és burgereket ehetsz Bükfürdőn, hogy megkönnyezed!
Olyan extra lángost, mint Bükfürdőn, sehol nem találsz!
Brutális burgerek Budakeszin – a Trafik Burgerért megéri elhagyni a fővárost
Ezekért a hambikért megéri célba venni az agglomerációt
Fekete fokhagyma és kapribogyó virít a gourmet lángosok tetején a Jászai Mari téren
Ropogós lángosok, minden extrával megpakolva
Brutál BBQ-szendvicsek és burgerek egy füst alatt – ez a Smoke ’n Roses
Marhaszegy, oldalas, malaccsászár és tépett csirke is van a menün!
Felzabáltuk a szentendrei Álomlángost: Bürgés Tomi még a konyhára is beugrott
Pihepuha, alaposan megpakolt lángosok
3 fagyizó Újlipótvárosban, amivel megnyithatod az idei fagyiszezont
Elindítottuk a fagyiszezont idén is!
Francia bisztróhangulat a Balatonhoz közeli Várvölgy szívében
Csárdakülső és francia bisztróhangulat a parttól nem messze
Az Éhes Viking prémium hamburgerekkel igázza le Veresegyházat: egy konditerem részeként nyitottak
Steakek és burgerek, sőt gyrostál is van!
Curry-kánaánban találtuk magunkat – felzabáltuk a Yum Yum éttermet
A mini curry birodalom :)
Lenyűgöző lángost leltünk egy pláza parkolójában: itt nem spórolnak a fokhagymával!
Nem spórolnak a fokhagymával se!
Egy 30 éves lószállítóból árulják a burgereket a bajai Halászparton
Nem csak a halászlé miatt érdemes Bajára látogatni
„Nincs rossz étel, csak rosszul elkészített” – felzabáltuk a Teyfölt
Magyaros konyha, ahogy eddig még nem kóstoltad
Cuki tacskók társaságában főz specialty kávét egy kedves pár Szombathelyen
Fővárosba illő specialty kávézóra leltünk Szombathely utcáin
Felzabáltuk a Vas Mancit, a mediterrán konyha legbájosabb képviselőjét Budapesten
Hangulatos tapasbár a belvárosban
A Trattoria da Matteo elhozza Velence ízeit Szekszárdra
Az olasz séf az anyukája receptje alapján készíti a bolognait
Hozzászólások