Hirdetés
Instant

A 7 legjobb gasztroajándék az idei karácsonyra!

Mogyoróvajas padlizsáncurry

Más zöldséggel is simán kombinálhatjátok

Megúszós berni mártás

Steak mellé a legtutibb!
Hirdetés

A 7 legjobb gasztroajándék az idei karácsonyra!

Idén is szuper ajándék ötleteket válogattunk nektek össze, melyekkel garantáltan örömet szerezhettek gasztrorajongó ismerőseiteknek. Csak olyan dolgokat ajánlunk, amelyeknek mi is nagyon örülnénk!
Hirdetés

Vidám müzlidoboz 

Igazán szuper és egészséges ajándék egy friss, házi müzlidoboz. Ezt persze elkészíthetitek saját kezűleg is, de ha erre nincs kapacitás, akkor ajánljuk a Mixit müzliket. Nagyon gyorsan, online felületen is összeállíthatod a kívánt csemegét: válaszd ki az alapot, válassz hozzá aszalt gyümölcsöket, majd mogyoróféléket. Az elkészült müzliket kedves papírdobozokba csomagolva szállítják, sőt még müzlistálkát is vehettek hozzá. Ha még ennyivel sem szeretnétek bíbelődni, akkor kész, karácsonyi müzlikeveréket is kaptok az oldalon. Hajrá!

Fotó: Pixabay

Fogadj örökbe egy olajfát!

Nagyon szép ajándék lehet egy olajfa örökbefogadása, aminek az ajándékozott is örül, és még jót is teszünk vele, hiszen segítünk az olasz termelőknek fenntartani az olajfaültetvényeket. Fát örökbe fogadni 25 és 150 euró közötti összegért lehet, több oldal is működik erre a célra. Az örökbefogadás mellé különböző szolgáltatások is járnak. Például küldenek egy névre szóló bizonyítványt az örökbefogadásról, emellett évente többször kapunk olívaolajat a saját fánkról. Ha nagyobb összegért fogadunk örökbe, akár évente hat liter, kiváló minőségű olívaolajat is küldenek.

Ha az örökbefogadásig nem mennél el, akkor bármilyen, jó minőségű, eredetmegjelöléssel ellátott olívaolaj szép és hasznos ajándék lehet!

Vidám, környezetbarát uzsonnászsák

A Kivibag termékeiért már rajongok egy ideje, főleg a színes minták miatt. Ha ismerősöd számára fontos a hulladékcsökkentés és a környezetvédelem, valamint gyakran hord magával nasit, a Kivibag uzsonnás- vagy szendvicsestáskája kiváló meglepetés lehet számára. 

Fotó: Kivibag

Olasz kotyogós

Ha engem kérdeztek, szerintem ez az egyik legjobb ajándék – már ha kávérajongó ismerősről van szó. Ára is kedvező, dizájndarabnak sem utolsó, ugyanakkor működik is. 

Bialetti kotyogó

Kaviár

Emlékszel, mikor ettél utoljára kaviárt? A valódi kaviár – csak a tokhal ikráját lehet így nevezni – igen drága, így az ember ritkán jut hozzá. A karácsony azonban remek alkalom, hogy meglepd gasztrorajongó barátod ezzel a különlegességgel. Ha több pénzt szánsz rá, akkor természetesen beluga kaviárt válassz, ez ugyanis a kaviárok csúcsa, ennek megfelelően elég drága is. 

Fotó: Pixabay

Az Arany kaviár oldalán 19.900 Ft-ért egy háromféle kaviárból álló ízelítőt is vehetsz. Ha ennyit nem szánnál az ajándékra, akkor 2490 Ft-ért finom, roppanós lazacikrát is kapsz. 

Naptár és kajaposzter

Itt is igaz, hogy legjobb a saját. Készíts egy szép ételfotót bármiről! A szeretteid kedvenc ételéről vagy akár csak egy szép gyümölcsöstálról, aztán csináltass belőle posztert. Ha több remek ételfotód is van, akkor naptárt is készíthetsz a kedvenceidből – vagy akár SK-s receptekből is! Ez szép, személyes ajándék lehet. 

Persze lustáknak is számos megoldás kínálkozik, bármilyen méretben rendelhetsz például kajás posztereket itt.

Itt pedig utángyártott retró fémplakátok közül válogathatsz.

Ezen a linken hatalmas posztereket, sőt egész falat betöltő tapétákat is rendelhetsz – van köztük gyönyörű, meg valamilyen oknál fogva rengeteg nyers húsos is.

Gasztrozokni

Ismerjük be: zokni nélkül nincs karácsony. Lehet fanyalogni, de zoknira igenis mindig szükség van, és általában mindenki örül neki. A hosszú, színes zokni ráadásul most mindennél nagyobb divat! A Happy Socks is előállt egy remek kollekcióval, vehetünk tükörtojásosat, pizzásat vagy az olasz kotyogós mellé akár kotyogósat is. 

Ha ezek között nem találtatok kedvetekre valót, akkor szeretettel ajánljuk tavalyi válogatásunkat, ahol szintén nagyon sok jó tippet gyűjtöttünk össze!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások