Hirdetés

Álommeló: szakácsot keresnek II. Erzsébet királynő rezidenciáiba

Mexikói pulled pork taco

Tortilla házilag

Fűszeres, sült karfiolos-paradicsomos saláta

Chili, sült paprika, és még rengeteg minden
Hirdetés

Álommeló: szakácsot keresnek II. Erzsébet királynő rezidenciáiba

Évi 22 ezer fonttal, azaz 8 millió Ft-tal és teljes ellátással méltányolja II. Erzsébet királynő annak a szakácsnak a munkáját, akinek ételei elnyerik a királyi család tetszését
Hirdetés

A Buckingham-palota jövendőbeli szakácsának a királyi család új menüsorainak megalkotása, valamint a különböző eseményekre való különleges fogások elkészítése lesz a feladata. Azon kívül, hogy magasan képzett és strapabíró séfet keresnek, fontos számukra, hogy kellő lelkesedéssel végezze feladatát, és hogy a főzés valódi szenvedélye legyen. Fontos, hogy jó kommunikációs készséggel rendelkezzen, hiszen feltehetőleg igen nagy csapatot kell összefognia. Egyébként az új szakács a kezei alá egy szakképzett csapatot fog kapni. 

királyi család
Fotó: The Royal Family Facebook oldaláról

Az elvárások között szerepel még, hogy képes legyen betartani a határidőket, valamint kellően figyeljen a részletekre is, mint például az alapanyagok időben való beszerzésére. Heti öt napot kell majd dolgoznia, ami akár hétvégére is eshet. Egy évben 33 szabadnapra tehet szert, ezen kívül szabadnapjain számos rekreációs tevékenységben vehet részt a palota jóvoltából.  Természetesen a legmagasabb minőségű alapanyagokkal fog dolgozni. A palotában lesz elszállásolva, de a királyi család más hajlékaiban is kell majd időszakosan tevékenykednie.

Ha a ti érdeklődéseteket is felkeltette az álommeló (amit totál megértünk), akkor itt nézhetitek meg a részleteket.

 

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások