Hirdetés

Egy szuper ajándék anyák napjára: Karantén Kantin szakácskönyv

Olaszos borsókrémleves bruschettával

A szárítottparadicsom-krémet pedig mentsétek le külön is!
Hirdetés

Egy szuper ajándék anyák napjára: Karantén Kantin szakácskönyv

Hatalmas összefogással született meg április elején a Karantén Kantin – egy szakácskönyv mindenkiért című jótékonysági receptkötet, amelyet képletes adományért cserébe tudtok letölteni. 20 gasztroarc közel 100 receptje található benne, nagy segítséget nyújt azoknak, akik otthon rekedtek a családjukkal és nap mint nap a tűzhely mellett állnak.
Hirdetés

A szakácskönyvet 3000 forintos jelképes összegért tudjátok letölteni, – és nem csak magatoknak! Ez a könyv egy szuper ajándék lehet anyák napjára is! Ráadásul amellett, hogy örömet szerezhetsz vele anyukádnak, nagymamádnak, a teljes bevételt a frontvonalban dolgozó orvosok és nővérek étkezésére fordítják. Az első célkitűzés már sikerült:  120 húsvéti kedvesség-csomag jutott el a Rókus kórház dolgozóihoz! Főtt sonka, piros tojás, torma, kalács, egy üveg vitaminbomba juice és egy kis üveg medvehagymapesztó volt benne. 

Most vasárnapi, nagy volumenű, anyák napi célkitűz keretében a szakácskönyv szerzői  5-600 élelmiszercsomagot szeretnének eljuttatni a frontvonalban dolgozó orvosoknak és nővéreknek, akik erőn felül és magukat nem kímélve, kockáztatva saját egészségüket dolgoznak most mindannyiunkért. 

Nagyszerű alapítványi partnerük, a segítőmunkában majd egy évtizedes tapasztalattal bíró Budapest Bike Maffia pedig az adományaitoknak köszönhetően ezen a hétvégén családok átmeneti otthonaiban és hajléktalan ellátásban élő anyák, azaz a leginkább elesettek számára is eljuttat majd élelmiszerekből álló szeretet csomagokat.

A szakácskönyvet az utalás után kapod meg e-mailben, letölthető PDF formátumban. De ezt nem csak a magad részére tudod kérni! Az adomány fizetésénél a közleménybe az ajándékozó nevét, valamint megajándékozott e-mail címét írjátok, így a könyvet neki küldik el e-mailben.

A Karantén Kantin jótékonysági szakácskönvy Fördős Zé, Sárközi Ákos, Rácz Jenő, Gáspár Bea, Wossala Rozina, Krausz Gábor, Wolf András, Vomberg Frigyes, Gianni Annoni, Havas Dóra, Marton Adrienn, Pataky Peti, Kovács Lázár, Bernáth József, Steiner Kristóf, Lakatos Márk, Vajda Pierre, Rákóczi Feri, Jókuti András és Mautner Zsófi összefogása.

A jótékonysági szakácskönyvünk  is itt tölthető le:

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások