Hirdetés
Bespájzolva

Ezek idén a legjobb gasztrofesztiválok!

Medvehagymás morzsával sült lazac

Elég villantós

3 tuti napindító smoothie

Egy szempillantás alatt elkészül, rostban gazdag, finom és egészséges.
Hirdetés

Ezek idén a legjobb gasztrofesztiválok!

Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Az idei év sem fog szűkölködni gasztrofesztiválokból. Most bemutatunk néhány olyat, amelyek kedvenceinkké avanzsálódtak – szigorúan ABC-sorrendben!

Budapesti Pálinkafesztivál

Idén a fesztivál május 7-10-ig lesz megrendezve, a Városháza Parkban, a Deák tér mellett. A tavaly őszi rendezvény alcíme pálinka és kolbász volt, és ez már akkor is nagyjából definiálta, hogy mire lehet számítani, noha a lényeg idén is szigorúan 40% fölött fog kezdődni

Budavári Borfesztivál

Az idei év Borfesztje a Budai várban ugyan még kicsit arrébb lesz, egészen konkrétan szeptember 9-13-ig, azért már most is el lehet rá kezdeni készülni. Különböző gasztronómiai és zenei programok várnak mindenkire idén is nagy valószínűséggel, szóval ha szereted a bort, ne hagyd ki.

Csabai/Gyulai kolbászfesztivál

Bár a két város valószínűleg kardélre hányna, hogy egy bekezdésben említem a két fesztivált, azért engedtessék ez most meg, hiszen ez inkább vallási, mint valós kérdés, hogy melyik a jobb. Gyulán tavaly mi is jártunk, a csabai pedig idén október 22-25-ig fog tartani.

Etyeki Piknik

Nem is olyan rég mi magunk is jártunk Etyeken, de az még semmi sem volt ahhoz képest, ami most már évente többször is megismétlődik. A következő rendezvény április 11-én lesz, és, hogy mi várható? Borok, sonkák, pezsgők, sajtok, és remek hangulat!

Édes napok

Ha valaki édesszájú, akkor bizony ide kötelező a kilátogatás. Tavaly nekünk is sikerült, és teletömtük magunkat mindenféle édességgel, rendesen. A Budai várban megrendezett esemény idén még nem tudjuk mikor lesz, de mihelyst igen, szólunk!

Gourmet fesztivál

Ha van olyan esemény, amely megmozgatja az ország apraját-nagyját gasztronómiai szempontból, akkor ez az. Aki számít, az ott lesz a Millenárison idén is, gasztroszínpad, különlegességek, és legfőképp rengeteg remek fogás, 2015 május 21-24-ig!

Mangalica fesztivál

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én mindig is szerettem volna egy kismalacot. Na, hát ez fővárosi gyerekként nem teljesen jött össze, de ha valaki szeretné megnézni, hovatovább megkóstolni ezeket a jószágokat, akkor az idei budapestiről ugyan már lekésett, de Debrecenben március 27-29-ig tart a fesztivál, irány hát oda!

Oktoberfest

Az eredetiről már írtunk mi is anno, de ez az itthon megrendezett változata. Az idei rendezvény még nem tudni mikor lesz, de a tavaly megrendezett a Városligetben volt, sok sör, finom ételek, zenei programok, mi kell még?

Street Food Show / Főzdefeszt

Az utóbbi évek talán legsikeresebb étel és italfesztiválja ez a kettő, amely végül egybe is olvadt. Kezdtek a Hold utcai csarnokban, valamint a Mikszáth téren, majd végül tavaly ősszel már az Andrássy úton kötöttek ki: elképesztően sok embert tud megmozgatni a kézműves sör, valamint az utcai kaják kombója, és ez valószínűleg erre az évre sem múlt el. Dátumot még nem tudunk.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások