Hirdetés

Vargányás gnocchi

Imádjuk a vargányát!
Hirdetés

Itt a téli magazin unboxing!

Karácsony előtt még simán be tudjátok szerezni a Street Kitchen legújabb téli magazinját, úgyhogy javasoljuk, hogy tegyétek is meg! :D Jani most hoz egy kis ízelítőt abból a 144 oldalból, amibe az idei legjobb téli tartalmakat pakoltuk bele. Közel 90 zseniális recept, amik között a nagymamák és az unokák is találnak olyat, amiben meg tudnak majd egyezni. Ha megjött a kedvetek hozzá, akkor irány a webshop, az újságos, a benzinkút, a villamoson mellettetek olvasó, az anyukátok, a nagymamátok, vagy bárki/bármi, ahonnan begyűjtetitek!
Hirdetés

A tematikát épp olyan színesen állítottuk össze, mint amilyenek mi vagyunk: megtaláljátok a legjobb ünnepi kaják házi verzióit, és néhány ultra megúszós receptet is hozunk nektek. Vannak még cuccos szendvicsek a hűvösebb napokra, a kedvenc menzakajkáink, villantós ünnepi sütik, valamint narancsos és francia ételek is. 

Ajándékként egy Budapest-térképet is találtok a magazinban, amire felrajzoltuk a kedvenc helyeinket, amiket bármikor jó szívvel ajánlunk nektek tesztelésre. És még mennyi mindent nem soroltunk fel! Ezeknek a csekkolása már a ti dolgotok lesz, jó sütés-főzést az ünnepekre, és küldjetek sok fotót, ha kipróbáltátok a recepteket!

Ha ebben a pillanatban vásárolnátok meg, ráadásul kedvezménnyel, akkor irány a webshop!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások