Hirdetés

Kezdd az évet egészséges ételekkel és környezettudatosan!

Olasz húsgombóc zsályás aszaltszilva-mártással

Kétféle darált hús egy gombócban, mindez egy őrjítően jó mártással és polentával tálalva
Hirdetés

Kezdd az évet egészséges ételekkel és környezettudatosan!

Az év kezdete az újévi fogadalmak időszaka, amikor mindenki próbál egy kicsit változtatni. A legtöbben például egészen biztosan megfogadták azt, hogy ezentúl sokkal egészségesebben élnek, többet mozognak és tudatosabban étkeznek, mint eddig.
Hirdetés

Ehhez nyújt nagy segítséget a Felelős Gasztrohős zöldülő naptára, ami az egészséges étkezés mellett egy fontos lépés a zöld életmód felé. Ez pedig valószínűleg szintén sok mindenki újévi fogadalmában szerepel. 

A zöldülő naptár rengeteg zöld tippet ad hétről hétre, és felsorakoztatja a friss, szezonálisan elérhető alapanyagokat, valamint receptötleteket is ajánl. A kiadvány azért nagyszerű, mert hónapra lebontva megtalálod, milyen friss, helyi alapanyagból készíthetsz éppen egészséges ebédet és vacsorát. Az idényzöldségek illusztrációja jól szemlélteti, mennyi finomság érhető el az adott hónapban. Még a téli időszakban is sok friss alapanyag áll rendelkezésre, nem fontos tehát messziről ideszállított hozzávalókat használni a főzéshez. Mindig bemutatják azt is, abban a hónapban melyik zöldségnek van éppen szezonja, és mi az, ami frissen szedhető. 

A receptek mellett vásárlási és a zöld életmódváltáshoz kapcsolódó tippeket is bőven találsz, miközben jegyzeteket is készíthetsz és a családi programokat is jelölheted. 

A naptár alapára 3500 forint, amivel a Felelős Gasztrohős szervezetet támogatod, megrendelni pedig itt tudod

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások