Hozzávalók
Hozzávalók
- 8 szelet toast kenyér
- 4 db tojás
- 10 g majonéz
- 4 szelet sonka
- 4 szelet trappista sajt
- ½ db padlizsán
- 16 szem kapribogyó
- olaj a sütéshez
Cordon bleu bundáskenyér
Hozzávalók
Hozzávalók
- 8 szelet toast kenyér
- 4 db tojás
- 10 g majonéz
- 4 szelet sonka
- 4 szelet trappista sajt
- ½ db padlizsán
- 16 szem kapribogyó
- olaj a sütéshez
A padlizsánból 4-5 mm vastag szeleteket vágunk, egy felhevített serpenyőben minimális olajon elősütjük. A tojásokat felverjük és sózzuk, borsozzuk. 4 szelet kenyér egyik oldalát megkenjük majonézzel, erre mehet 1 szelet sonka, 1 padlizsánkarika, amit sózunk, borsozunk, pár szem kapribogyó és 1 szelet sajt. Befedjük egy másik szelet kenyérrel és irány a tojásos fürdő. Közepesen forró olajban a szendvicsek mindkét oldalát 1-2 perc alatt aranybarnára sütjük.
Ha tetszett a cordon bleu bundáskenyér receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!